FESTES D’ANIVERSARI


Les festes les organitzem perquè les famílies no us preocupeu de res i només gaudiu del vostre dia. Preparem un berenar pel grup d’aniversari, entreguem corona d’aniversari mentre li cantem la cançó d’aniversari i bufa les espelmes i fem l’entrega dels regals, mini disco, organitzem jocs i fins i tot, podem fer festes temàtiques (de pirates, princeses, halloween, etc).

Aquest curs tenim nous tallers: MASTERCHEF, FASHION WORLD I PISTOLES LÀSER... pregunta per ells!

Per més informació trucar o enviar un e-mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. sol·licitant informació.

Informació noves festes d'aniversari

ZONA D’OCI


El nostre parc d’oci té més de 300m2 i es troba dividit en dues zones, una pels més petits de 0 a 2 anys i l’altre pels nens a partir de 3 anys que té una estructura de 2 pisos amb diferents elements de dificultat, camp de futbol, cafeteria per les famílies, etc...
Està obert al públic de dilluns a divendres per a que puguin venir a gaudir de les nostres instal·lacions, així com a celebrar un aniversari, etc...

  • DE DILLUNS A DIVENDRES de 17 a 19h.
  • DISSABTES I DIUMENGES, matins i tardes, disponibles per fer Festes d’aniversari, festes privades (on es lloga l’espai), festes familiars… segons demanda.

 

 

CAMINEM SEMPRE JUNTS

Escola Infantil Pas a Pas