ELS NOSTRES SERVEIS


HORARIS
Els nostres horaris són amplis i flexibles adaptant-se a les necessitats de les famílies, respectant sempre el benestar dels nostres petits.
A la nostra escola infantil som conscients de les necessitats de les famílies en l’actualitat, per això volem ajudar-vos a que pugueu compaginar la vostra vida laboral i familiar amb la vostra tranquil·litat.
La nostra escola obre les seves portes tots els dies laborables de l’any de 07.30h fins a les 19.00h.

  • 9-17 ESCOLA INFANTIL: Dins d’aquest horari tenim diferents opcions: mitja jornada de matí o de tarda (de 9.00h a 12.00h o de 15.00 a 17.00), mitja jornada amb menjador (de 9.00 a 15.00 o de 12.00 a 17.00) i jornada completa amb o sense menjador. Per altres necessitats, si us plau, consulteu amb el Centre.
  • 7:30 – 9 i DE 17 A 19, SERVEIS D’AMPLIACIÓ D’HORARIS: Al matí obrim les nostres portes a les 07.30h en l’aula d’acollida fins les 9h que s’inicia l’activitat escolar.

A la tarda tenim obert de 17 a 19h perquè cada família pugui fer ús del servei d’acollida.
Durant aquest temps proporcionem als nens espais acondicionats i segurs on els nens es relaxen, diverteixen, estan en contacte amb d'altres nens i segueixen sempre adequades a les seves edats.

CUINA PRÒPIA

Disposem de cuina pròpia, on cada dia es preparen els menús per als nostres petits amb ingredients de primera qualitat, adaptant-nos a les possibles necessitats
especials com dietes, al·lèrgies, etc. Els menús estan realitzats seguint una dieta equilibrada i variada i són realitzats per una especialista en dietètica i nutrició.
Respectem la introducció d’aliments que marca cada família i tenim molt en compte el moment evolutiu en el que es troba cada infant per adaptar el tipus d’alimentació més adient: lactància materna, lactància continuació, introducció alimentació complementària, etc...


CASALS

Tant els nostres ex-alumnes com d’altres nens i nenes d’entre 3 i 10 anys, poden gaudir de les activitats que organitzem en els casals de Nadal, Setmana Santa, estiu i tots els dies que les escoles tanquen per dies de lliure disposició. (Adjuntem quadre promocions casals)

CAMINEM SEMPRE JUNTS

 

Escola Infantil Pas a Pas