PROMOCIONS

Llar d'infants autoritzada (codi de centre nº08066942)


Les nostres promocions per aquest curs 16-17 són les següents:

 • A la nostra escola infantil Pas a Pas admetem tot tipus de xecs guardería (Sodexo, Edenred, Cheque Gourmet, KIDSCO, Accord, etc), concedits per les empreses com beneficis extrasalarials i que suposen una gran avantatja fiscal per a les nostres famílies. El tràmit el realitzem directament a la nostra escola i assessorem als papis per maximitzar el benefici.
 • I com no... tenim descomptes per segons, tercers o successius germans (pregunta per ells!)
 • També tenim per aquest curs promocions en el casals, és a dir, tots els dies que les escoles tanquen les seves portes: Nadal, Setmana Santa, Estiu i dies de lliure disposició.
 • Promocions casals

 

CAMINEM SEMPRE JUNTS

Escola Infantil Pas a Pas

FESTES D’ANIVERSARI


Les festes les organitzem perquè les famílies no us preocupeu de res i només gaudiu del vostre dia. Preparem un berenar pel grup d’aniversari, entreguem corona d’aniversari mentre li cantem la cançó d’aniversari i bufa les espelmes i fem l’entrega dels regals, mini disco, organitzem jocs i fins i tot, podem fer festes temàtiques (de pirates, princeses, halloween, etc).

Aquest curs tenim nous tallers: MASTERCHEF, FASHION WORLD I PISTOLES LÀSER... pregunta per ells!

Per més informació trucar o enviar un e-mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. sol·licitant informació.

Informació noves festes d'aniversari

ZONA D’OCI


El nostre parc d’oci té més de 300m2 i es troba dividit en dues zones, una pels més petits de 0 a 2 anys i l’altre pels nens a partir de 3 anys que té una estructura de 2 pisos amb diferents elements de dificultat, camp de futbol, cafeteria per les famílies, etc...
Està obert al públic de dilluns a divendres per a que puguin venir a gaudir de les nostres instal·lacions, així com a celebrar un aniversari, etc...

 • DE DILLUNS A DIVENDRES de 17 a 19h.
 • DISSABTES I DIUMENGES, matins i tardes, disponibles per fer Festes d’aniversari, festes privades (on es lloga l’espai), festes familiars… segons demanda.

 

 

CAMINEM SEMPRE JUNTS

Escola Infantil Pas a Pas

Escola Infantil Pas a Pas

 Escola Infantil Pas a Pas

C/Ronda Guinardó, 65

0824 - Barcelona

Tel. 93 450 9848

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

ACCÉS AMB TRANSPORT A L'ESCOLA

 • EN METRO: Linea 4 (groga) parada Alfons X o Guinardo (Hospital Sant Pau)
 • EN AUTOBUS: Hi han diferents linies d’autobus que et deixen a prop de la nostra escola infantil: 92, 192, V21, H6, NO.
 • EN COTXE:
  • Des de la Ronda de Dalt sortida Túnel de la Rovira i a l’arribar al final de tot, sortir per Ronda Guinardo deixant a la dreta el Parc de les Aigües i girar a l’esquerra en direcció a l’Hospital de Sant Pau i fer un canvi de sentit a la Ronda Guinardo, entrant pel carrer de vianants fins a l’alçada del carrer Castillejos. 
  • Des de la Ronda Litoral pujar per carrer Cartagena fins passar l’Hospital de Sant Pau i girar per la Ronda Guinardo a l’esquerra pel carrer de vianants on teniu una zona de càrrega i descàrrega per deixar el cotxe mentre deixeu als vostres fills/es a l’escola.
  • I venint per l’avinguda Verge de Montserrat girar per Cartagena pel carrer de vianants fins el nº 65, davant del parc infantil que tenim just davant de l’escola.

 

 

CAMINEM SEMPRE JUNTS

Escola Infantil Pas a Pas

 

 

SOM ESCOLA BILINGÜE

El projecte d’anglès que realitzem al nostre centre consisteix en utilitzar la immersió lingüística des dels nadons fins als nens més grans de l’escola.

La nostra Teacher parla en anglès durant tot el dia amb els nostres alumnes, famílies, educadores.... És a dir, des de que els nens i nenes entren a l’escola, a l’hora de realitzar les activitats quan fa suport, a l’hora de dinar, etc. L’objectiu és que a través de les rutines diàries els infants s’introdueixin en aquesta llengua, en el vocabulari proper per a ells i en les estructures pròpies d’aquesta llengua de manera espontània en el seu dia a dia.

 

 

CAMINEM SEMPRE JUNTS

Escola Infantil Pas a Pas

INSTAL·LACIONS DE L'ESCOLA

Les instal.lacions de la nostre Escola Infantil compten amb un local de 1200 m2 en un mateix nivell, a peu de carrer.

En la nostre Llar d'Infants tenim:

8 aules espaioses i lluminoses, de les quals en tenim 2 de P-0 per als nens més petits d'entre 0 i 1 any; 3 aules de P-1 per a nens d'entre 1 i 2 anys; i 3 aules de P-2 per a nens d'entre 2 i 3 anys.

Una aula polivalent

Una estructura de psicomotricitat per nadons, on els més petits del cole comencen el desenvolupament neuro-senso-motor a través dels diferents patrons com: volteig, arrossegament, gateig, osseig i marxa, a més de treballar els sentits vestibular (a través dels desequilibris) i el propioceptiu.

- I una altra estructura gran de més de 300 m2 per als més grans amb diferents elements de dificultat per tal que desenvolupin al màxim les seves capacitats neuro-senso-motrius. També comptem amb un camp de futbol.

- A més a més tenim un pati exterior, assoleiat de més de 100 m2 i que té sortida directa a 4 classes. 

- Comptem amb servei de cuina pròpia i adaptem els menús a les necessitats dels nens (dietes, al.lèrgies, intoleràncies, etc...)

- I tenim unes mesures de seguretat molt innovadores. Tenim a totes les aules del Centre càmeres de televigilància, on els pares hi podeu accedir a través d’un usuari i una contrasenya personalitzada, per veure als vostres fills/es a través de la càmera per internet; totes les portes del centre tenen pinça-dits perquè els nens no es puguin mai enganxar els dits; cantoneres reforçant totes les cantonades del centre; mobiliari de les aules amb cantonades arrodonides per evitar que els infants puguin fer-se mal; lavabos dins de cada aula adaptats a la mida dels nens i nenes; endolls, llums i manetes de les portes alts i inaccessibles pels nens; etc.

 

 

 Recepció de l'Escola Infantil Pas a Pas  Aules de l'Escola Infantil Pas a Pas
Estructura de Jocs - Escola Infantil Pas a Pas
 Estructura de Jocs - Escola Infantil Pas a Pas
 Recepció de l'Escola  Diferents Aules per cada classe  Estructura de Jocs  Estructura de Jocs
 Cuina de l'Escola Infantil Pas a Pas  Pati de l'Escola Infantil Pas a Pas  
Cuina de l'Escola Sistema de Videovigilancia Pati Exterior  
 
             
 

CAMINAREM SEMPRE JUNTS

 

Escola Infantil Pas a Pas